ЕКРА ВЕНДИНГ ООД - Downloads

Полезни неща за сваляне.

В тази секция ще намерите много полезни за вендинг бизнеса неща за сваляне, като етикети, инструкции, примерни договори за поставяне на автомат, договори за отдаване под наем и др. Всички материали публикувани на тази страница, могат да бъдат сваляни и разпространявани абсолютно безплатно. На страницата са публикувани само материали разработени от Екра вендинг ООД или други не подлежащи на преследване от закона за авторското право или подтикващи към извършване на престъпления
.Внимание! Софтуера на автоматите е защитетен от закона за авторското право в Република Бългрия и сходните и произтичащи права в ЕС. Правата по разпространението и публикуването на софтуер за вендинг автомати принадлежат на техните издатели, респективно производителите на автомати и резервни части. Публикуването, разпространението или предоставянето на възможност за разпространение или публикуване без знанието и съгласието на притежателите на авторските права представлява нарушение на законовите разпоредби.

Етикетите за автоматите, както и някои други материали са маркирани с лого на Екра вендинг. Можете даго оставите, за, което ще ви бъдем благодарни, но ако решите да го премахнете няма да се сърдим.