Доставки и връщане

Пратка за Вас от ЕКРА ВЕНДИНГ ЕООД

Безплатна доставка за град Сливен при закупуване на стока на стойност над 50лв. Доставката се осъществява в рамките на 4 часа след получаване на заявката. Наш сътрудник ще се свърже с Вас на посоченият в заявката телефон.

ДОСТАВКИ В СТРАНАТА

Доставките на закупени стоки за останалите региони в България се осъществяват с помощта на куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС. http://www.econt.com

При потвърждение на поръчка Вие имате възможност в секцията доставка да изберете дали доставката да има обявена стойност /застраховка/ или не. Тази функция оскъпява доставката, но същевременно гарантира, че при евентуални повреди, загуба или пълно унищожаване на стоките ще бъдете компенсирани от ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Имате възможност да изберете адрес на доставка - офис на Еконт или посочен от Вас адрес. Във втория случай доставката се оскъпява.

Плащането на закупена стока се осъществява чрез наложен платеж или по банков път. При плащане по банков стоката се изпраща след потвърждение за получен банков превод.

Подробности относно общите условия за извършване на доставки с Еконт Експрес можете да видите на този линк http://www.econt.com/tariff-parcel-terms/