Сервизна дейност

НОВО - Настройка на монетни механизми за новата монета с номинал 2 лева.

БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА БАНКА ПУСНА В ОБРЪЩЕНИЕ ОТ 7 ДЕКЕМВРИ 2015Г.НОВА ДВУЦВЕТНА РАЗМЕННА МОНЕТА С НОМИНАЛ 2 ЛЕВА.

ЕКРА ВЕНДИНГ ЕООД извършва настройка на монетни механизми да приемат новата монета. Настройват се следните модели монетни механизми:

  • MEIlogoCF Mars 560 - цена за настройка на един брой монетен механизъм 30,00лв. В цената е включено почистване и диагностика. При желание на клиента е възможно да се добави туба за монети с номинал 1лв. на мястото на тубата за монети с номинал 5ст. Цената на тубата е 20лв.
  • MEIlogoCF Mars 690 - цена за настройка на един брой монетен механизъм 30,00лв. В цената е включено почистване и диагностика. При желание на клиента е възможно да се добави туба за монети с номинал 1лв. на мястото на тубата за монети с номинал 5ст. Цената на тубата е 20лв.
  • MEIlogoCF серия 7000 / 8000  - цена за настройка на един брой монетен механизъм 30,00лв. В цената е включено почистване и диагностика. При желание на клиента е възможно да се добави туба за монети с номинал 1лв. на мястото на тубата за монети с номинал 5ст. Цената на тубата е 20лв.
  •   NRI G-26 - цена за настройка на един брой монетен механизъм 30,00лв. В цената е включено почистване и диагностика. При желание на клиента е възможно да се добави туба за монети с номинал 50ст. на мястото на тубата за монети с номинал 5ст. в случай, че монетният механизъм е настроен да събира 5/10/20ст. Цената на тубата е 20лв.

Обявените цени са за един брой с вкл. ДДС. При по-големи количества /над 10 бр./ се предлагат отстъпки. За допълнителна информация и контакт, молим, кликнете тук за да се свържете с нас.

Обслужване, резервни части, гаранции.

ЕКРА ВЕНДИНГ ЕООД.
Екра вендинг осигурява гаранционен и извън гаранционен сервиз за закупени от нас автомати. Сервизната поддръжка се осъществява или в сервиза на фирмата намиращ се в гр. Сливен на бул." Банско шосе до бензиностанция ШЕЛ" или след предварителна уговорка на място посочено от клиента. За автомати в гаранция сервиза е безплатен, като се заплащат само разходите за гориво на техника до местонахождението на автомата, ако той се намира извън рамките на град Сливен.

ЕКРА ВЕНДИНГ ЕООД осигурява сервизна и техническа поддръжка на автомати не закупени от нас, като тарифите са:
-визита до автомата 10лв.
-ремонтна дейност 20лв. на час
-всички сменени части се заплащат отделно
Клиентите закупили автомати от нас след изтичане на гаранционният срок ползват отстъпки от 30% за сервизна дейност и 5% за резервни части.

Сервизни услуги

ЕКРА ВЕНДИНГ ЕООД разполага с екип от добре обучени професионалисти по отношение на вендинг автоматите. Ние гарантираме качество компетентност, бързина и техническа гарамотност. Целта ни е да осигурим на клиентите пълна техническа поддръжка на реална цена.
Сервизен телефон: 044 633220

Резервни части

ЕКРА ВЕНДИНГ ЕООД предлага богата гама от резервни части за автомати на водещият производител в бранша N&W global vending Srl (Necta Vending), резрвни части за Bianchi и Saeco се предлагат до изчерпване на наличните количества или след заявка.
Резервни части и сервизна поддръжка на автомати Rhea не се предлага.
Голяма част от предлаганите резервни части можете да намерите в категорията "Резервни части".

Тарифа на извършваните от ЕКРА ВЕНДИНГ ЕООД услуги.

Вид дейност Цена
Основно почистване и измиване на автомат 50лв
Профилактика на еспресо бойлер30лв.
Профилактика на инстантен бойлер30лв.
 Ремонт на кафемелачка20лв.
Ремонт на чашков механизъм15лв.
Ремонт на платки30лв.
Смяна на реле 12V , 24V на платка (вкл. релето)8лв.
Презапис на ЕПРОМ 27С51210лв.
Презапис на ЕПРОМ 29ЕЕ02010лв.
Флашване на платки на АСТРО, КИКО и др.40лв.